Varsinais-Suomen Pesäpallotuomarit ry

 

puheenjohtajaAntti AineTurku
sihteeri/rahastonhoitajaPäivi HongistoPöytyä
varapuheenjohtajJesse MäkinenLoimaa
jäsenMatias LaukkanenTurku
jäsenJuha LaurilaLaitila
varajäsenJouni EnsomaaLoimaa
varajäsenMatti LähteenmäkiLoimaaEdellisten lisäksi johtokunnan kokouksiin osallistuvat Varsinais-Suomen Pesiksen tuomaripäällikkö Jukka Laaksonen ja nuorisotuomarikouluttaja Anna Hakala.

Varsinais-Suomen Pesäpallotuomarit ry. on neuvotellut Varsinais-Suomen Pesis ry:n kanssa sopimuksen tuomaritoiminnan koulutuksen hoitamisesta kokonaisuudessaan Varsinais-Suomessa. V-S Pesiksen puolelta toimintaa valvoo Jukka Laaksonen ja toteutuksesta vastaa Varsinais-Suomen Pesäpallotuomarien johtokunta.

Yhdistyksen tarkoituksena on ensisijaisesti panostaa nuorten tuomarien koulutukseen ja tarkkailuun, sekä heidän kasvunsa tukemiseen ja heidän palkitsemiseensa. Toinen toiminta-alue on saada aikaan Varsinais-Suomessa tuomareille myös muuta yhteistä tekemistä kuin vain pelien tuomitseminen.

Kerhon jäseniksi voivat sääntöjen mukaan liittyä kaikki toiminta-alueella tuomarikortin suorittaneet pesäpallotuomarit maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun, joksi kokous määritteli 10 euroa/vuosi (vuosi 2017).

Sen lisäksi yhdistys ottaa mielellään yksityishenkilöitä, yrityksiä sekä yhdistyksiä kannatusjäseniksi, joiden jäsenmaksuksi kokous määritteli 30 euroa/vuosi.

Lisäksi toivotaan mahdollisia lahjoituksia tuomaritoimintaa lähellä olevilta henkilöiltä. Oma varainhankinta pohjautuu harjoitusotteluiden viheltämiseen, yhteistyösopimuksen mukaiseen toimintaan, mahdollisiin tilattuihin lisäkoulutuksiin, harrasteturnausten järjestämiseen yms. talkootoimintaan.

 

Yhdistyksen tilinumero: FI29 4711 0010 0091 34   POPFFI22
Kyrön Seudun Osuuspankki
Yhdistyksen Y-tunnus: 2359195-8.