Teemakoulutukset

Juha Korhonen jakoi lyöntioppeja 7.11.2015 Loimaalla.
Lukkarikoulutus 27.1.2010 Samppalinnan palloiluhallissa

Pesäpallon mentaalivalmennuksen perusharjoittelu osa 1.

 

Varsinais-Suomen Pesis järjestää mentaalivalmennuksen koulutuspäivän sunnuntaina 4.12.2016 Turussa. Paikkana on LiikU:n toimisto (Yliopistonkatu 31, 5.kerros). Koulutus alkaa klo 10.00 ja päättyy klo 16.30.

Mentaalivalmennuksen kouluttajana toimii urheilupsykologian konsultti ja Jyväskylän Kirittärien mentaalivalmentaja Eeva Kettunen. Eeva oli mukana Kirittärien mestaruusjoukkueen valmennustiimissä ja hänet on myös valittu neljä kertaa Varsinais-Suomen parhaaksi naispesäpalloilijaksi.

Aiheita joita päivän aikana käsitellään:

  • mitä urheilupsykologia on?
  • tavoitteen asettelu
  • motivaatio
  • kommunikaatio ja vuorovaikutus
  • ryhmädynamiikka

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille valmentajille eli sopii niin nuorten kuin aikuisten joukkueiden valmentajille. Koulutuspäivän hinta on 50 euroa osallistujalta. Tilaisuus järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään 10. Tilaisuuteen otetaan 15 nopeimmin ilmoittautuvaa.

Ilmoittautuminen tapahtuu 25.11. mennessä osoitteessa: ILMOITTAUDU KOULUTUKSIIN

 

D-tytöille ja D-pojille oma tehovalmennuspäivä

 

Nyt tarjotaan D-ikäisille tytöille ja pojille ennennäkemättömän laadukas pelaajien tehovalmennuspäivä!

Sunnuntaina 15.1.2017 on tarjolla oppia huippupelaajien ja -valmentajien toimesta Loimaalla. 

Supersuosittu lyöjäkoulutus vuoden 2012 pesäpalloilija Juha Korhosen opein on nyt osa tämän päivän kokonaisuutta. Hänen lisäkseen etenemisessä ja kentällemenossa opastamassa on tämän vuoden Varsinais-Suomen pesäpalloilijana palkittu Aleksi Mäkelä. Heitto-oppeja jakaa Superissa ja Ykköspesiksessä viime vuosina valmentanut Timo Lamminen. Ja kaiken kruunaa junioreille suunnattu taktiikka- ja merkkikoulutus Pöytyän miesten pelinjohtaja Jussi-Pekka Niittymäen johdolla. 

Tehovalmennuspäivään otetaan mukaan yhteensä 40 junioria. Osallistujat jaetaan neljään ryhmään ja jokainen ryhmä kiertää em. aiheen mukaiset rastit päivän aikana. Kukin osallistuja saa siis vinkkejä lyöntiin Korhoselta, etenemiseen Mäkelältä, heittoon Lammiselta ja taktiikkaan Niittymäeltä. Tehovalmennuspäivä alkaa klo 10 ja päättyy klo 15. 

Tehovalmennupäivää vietetään Loimaalla. Käytössä ovat Alastaro-halli, Mellilän palloiluhalli ja Loimaan tennishalli. Tarkempi ohjelma annetaan mukaan päässeille osallistujille. 

Tehovalmennuspäivä on tarkoitettu 2003-2004 syntyneille Varsinais-Suomen Pesiksen jäsenseurojen junioreille. Ilmoittautuminen tapahtuu täältä ja nopeus on valttia kuten yleensä pesäpallossa, sillä nopeimmin ilmoittautuvat saavat paikan.

Tehovalmennupäivän hinta on 35 euroa osallistujalta. Laskutus tapahtuu seuroittain tapahtuman jälkeen.