Valtakunnallinen Lady-Pesis-turnaus

LADY-PESIS-TURNAUKSEN 20-VUOTISJUHLATURNAUS 1.-2.9.2018!

Valtakunnallisen Lady-Pesis-turnauksen 20-vuotisjuhlaturnaus pelataan 1.-2.9.2018 Turussa, Kupittaalla!

Turnaus on joka vuosi kerännyt huiman määrän naisjoukkueita Kupittaalle pelaamaan kansallispeliämme iloisella ja rennolla meiningillä.

Tänä vuonna on syytä juhlaan! Valtakunnallisen Lady-Pesiksen 20-vuotisjuhlaturnaus 2018 käynnistyy syyskuun ensimmäisen lauantain aamuna. Pelipaikkana toimii totuttuun tapaan Kupittaan alue Turussa. Turnauksen tarkoituksena on tuoda Lady-Pesis-harrastajat ympäri Suomea yhteen ja päättää kausi kauniissa säässä ja reippaalla meiningillä. (Huom. turnauksen järjestäjä ei voi luvata auringonpaistetta, mutta yleensä Ladyt ovat tuoneet auringon mukanaan Kupittaalle!)

Turnauksessa ei pelata sijoituksista, vaan tarkoituksena on luoda joukkueille mahdollisuus pelata hyvässä hengessä muita harrasteporukoita vastaan. 

Kuinka turnaukseen pääsee mukaan?

Kuka tahansa voi kerätä joukkueen ja ilmoittautua mukaan. Rajoituksena tietysti se, että tämä turnaus on naisten oma turnaus! Kilpailulisenssin omaavien pelaajien käyttöä on rajattu, tutustuthan harrastepesissääntöihin. Jokaisessa joukkueessa on oltava vähintään 9 pelaajaa.

 

Ilmoittautuminen vuoden 2018 turnaukseen aukeaa maanantaina 12.3. klo 12.00!

 

Ilmoittaudu täällä!

 

 

Löydä Valtakunnanllinen Lady-Pesis-turnaus facebookissa!
Tykkäämällä pysyt ajantasalla turnausvalmistelujen etenemisestä.