Yhteiset Pallot paketoitiin Varsinais-Suomessa

9.12.2014

Hankkeen onnistumisesta Varsinais-Suomessa kertoo sen jalkautuminen valtakunnalliseksi hankkeeksi, kertoi tutkija Pasi Koski.
Hankkeen onnistumisesta Varsinais-Suomessa kertoo sen jalkautuminen valtakunnalliseksi hankkeeksi, kertoi tutkija Pasi Koski.

Hankkeen kolmas vuosi on päättynyt Varsinais-Suomessa.

Yhteiset Pallot –hanke Varsinais-Suomen Pesiksen ja Suomen Lentopalloliiton yhteisen hankkeen osalta toteutui vuonna 2014 nyt kolmatta ja viimeistä kautta. Hanke sai aikaan liikunnallista säpinää useammassa kunnassa ja seurassa. Tämän vuoden aikana hanke on operoinut yhteensä 13 kunnan ja 17 eri seuran kanssa. Liikkumassa mukana oli 357 lasta, joita ohjasi 46 ohjaajaa. Harjoituskertoja hankekohteissa oli tämän kauden aikana 286.

Maanantaina hankkeen tiimoilta järjestettiin kiitos- ja palautetilaisuus aktiivisille toimijoille. Tutkija Pasi Koski kertoi samalla hankkeen tuloksista kuulijoille. Ohjaajien ja yhteyshenkiliden palautteen pohjalta oli koottu kopit ja opit sekä lisäksi kartta, joka kuvasti visuaalisesti sen mitä hankekausilla on saatu aikaiseksi. Tuokion päätteeksi osallistujat pääsivät seuraamaan Lentopallon Mestaruusliigan runkosarjaottelua Raision Loimu – Vammalan Lentopallo