Ruskon turnauksen voitti kaatosade

12.8.2014

Raision Loimun ja Maskun Katajan esittivät riemukasta pelaamista sateesta huolimatta.
Raision Loimun ja Maskun Katajan esittivät riemukasta pelaamista sateesta huolimatta.
Ruskon Pallon ja Maskun Katajan joukkueet aloittavat peliään.
Ruskon Pallon ja Maskun Katajan joukkueet aloittavat peliään.

Oli synkkä ja myrskyinen yö... Ei nyt aivan yö, mutta tähän kesään poikkeuksellisen sateinen ja tuulinen ilta osui pesisturnaukseen Ruskon kentällä maanantai-iltana.

Maskun Katajan kaksi sekajoukkuetta, Raision Loimun tytöt ja Ruskon Pallon joukkue pelasivat Ruskon Kirkonkylän kentällä Yhteiset Pallot -teemalla pesisturnausta. Koko kesä on treenattu ja nyt oli aika päästä pelikentälle, sillä onhan pelaaminen se kaiken ydin ja kiinnostavin juttu.

Raision Loimun tytöt olivat ensi kertaa mukana rohkeasti turnauksessa pelaamassa. Joukkue tekikin sekajoukkueita vastaan urheasti viisi jouksua molemmissa peleissä. Voittoon asti se aivan riittänyt, mutta kokemus ja osaaminen karttui vesisateen lomassa.

Maskun Katajan joukkueet takoivat hieman enemmän juoksuja. A-ryhmä nappasi yhden voiton ja B-ryhmä voitti molemmat ottelunsa juoksujen ilotulituksessa. Kotijoukkue Ruskon Pallo ylsi myös yhteen voittoon.

Innostuneen illan kohtaloksi koitui parituntinen kaatosade. Jo ensimmäisen pelin jälkeen kaikki olivat kuin uitettuja koiria ja toisen pelin jälkeen turnaus päätettiinkin keskeyttää, koska läpimärkien pelaajien olisi kiva aloittaa kouluviikko terveenä.

- Saisiko lisää pelejä, kysyivät lopussa likomärät Maskun Katajan pojat..