Yhteiset Pallot

Vietä erilainen vappu palloillen. Vappua voi viettää Yhteiset Pallot -leirin merkeissä Varalassa Tampereella. Leiri on tarkoitettu 2003-syntyneille ja sitä nuoremmille aloitteleville tai jo kokemusta omaaville lento-ja pesäpalloilijoille ja heidän vanhemmilleen. Leirille osallistuminen ei edellytä lento- tai pesäpallon pelaajalisenssiä.

Vappuaattona 30.4. ohjelmassa on harjoituspäivä, jolloin osallistujat pääsevät kokeilemaan niin lentistä, pesistä kuin monipuolisuusharjoitteita. Ohjelmassa on myös sauna ja uiminen sekä muuta vappuhulinaa. Sunnuntaina vappupäivänä on pelipäivä. Yhteisen alkuverryttelyn jälkeen pelataan lentistä ja pesistä koko päivä.

Leirin hinta on nyt vain 40€ euroa osallistujalta täysihoidolla (ei siis 75€ kuten mainoksessa lukee)

Ilmoittaudu: www.lyyti.in/61280_Yhteiset_pallomme_1999

Juha Antikainen, 040 5350 337, juha.antikainen@varala.fi

PDF-tiedostoYhteiset pallot.pdf (1.2 MB)
Varalan vappuleirin tiedote

 

Valtakunnallinen Yhteiset Pallot -hanke on saanut oman sivunsa. Löydät sen täältä.

Uutisia

Yhteiset Pallot paketoitiin Varsinais-Suomessa

9.12.2014
Hankkeen kolmas vuosi on päättynyt Varsinais-Suomessa.

Yhteiset Pallot sivu on avattu

25.10.2014
Jatkossa Yhteiset Pallot näkyy pesisnetissä omalla sivullaan.

Positiivinen vire syntyy yhdessä tekemällä

29.8.2014
Yhteiset Pallot -hanke on saanut valtakunnallisesti ensimmäiset kokemukset kesän aikana pesäpallon ja lentopallon yhteistyöstä. Alueiden työparit kokoontuivat Varalaan jakamaan oppejaan toisilleen.

Mikä Yhteiset Pallot – hanke?


Suomen Lentopalloliitto ja Varsinais-Suomen Pesis aloittivat uudenlaisen yhteistyöhankkeen, jonka avulla lähdetään kasvattamaan lasten liikunnan kokonaismäärää ja monipuolistamaan harjoittelua Varsinais-Suomen lentopallo- ja pesäpalloseuroissa, sekä jalkauttamaan lajiamme paikkakunnille, jossa niitä ei vielä ole tarjolla. Hanke kantaa nimeä YHTEISET PALLOT, ja sitä tukee Opetus- ja kulttuuriministeriö.

Ainutkertaisessa hankkeessa lentopalloa harrastavat lapset voivat ottaa toiseksi lajikseen pesäpallon, tai toisin päin, ja näin ollen liikkua ja pelata ympäri vuoden, ilman että kilpailukaudet menevät päällekkäin. Lajeissa on yhtäläisyyksiä, jotka tukevan lapsen motorista kehitystä, mutta myös eroavaisuuksia, jotka auttavat monipuolistamaan harjoittelua. Samalla pesäpalloa harrastaville lahjakkuuksille tarjotaan väylä kansainväliseen toimintaan lentopallon kautta.

Hanketta on toteutettu vuosien 2012 ja 2013 aikana Varsinais-Suomessa. Jos vielä haluat mukaan, ota yhteyttä. Kutsumme seuranne nyt heti mukaan, jolloin voitte napata kaikki hyödyt käyttöönne!

 

Lisätietoja:

 

Hanna Kanasuo
Aluepäällikkö

Suomen Lentopalloliitto ry.
044-906 0196

 

Mika Mikola
Seurakehittäjä

Varsinais-Suomen Pesis ry.
050-557 8522

 

Satu Mikola
Toiminnanjohtaja

Varsinais-Suomen Pesis ry.
0400-826 354 

Lentis ja pesis yhteistyöhön!
Yhteiset Pallot
Löydä Yhteiset Pallot facebookista. Klikkaa logoa yllä!

 

Joukkueenjohtajaopas

 

Nappaa tästä Joukkueenjohtajan opas käyttöösi.

PDF-tiedostoJoJo.pdf (2.8 MB)
Joukkueenjohtajan opas