Suurleiri käyntiin

27.6.2014


Hurraa! Tänään se alkaa!

D-junioreiden Suurleiri avaa pesäpalloleirien sarjan Loimaalla ja Pöytyällä tänään perjantaina. Suurleiri on nimensä mukainen. Leirillä pelaa 106 joukkuetta eli noin 1600 pelaajaa. Lähes 600 pelattavaa ottelua tuomitsee yli 80 nuorisotuomaria.

Pelillisesti leirin kohokohtia finaalien lisäksi ovat tiistai-iltana pelattavat Itä-Lännet. Tosin mahtuuhan maanantai-iltaan leiridiskokin. Leiriläiset majoittuivat kolmella koululla niin Loimaalla kuin Pöytyällä. Pelikenttiä on käytössä myös Auran, Humppilan, Jokioisten, Marttilan ja Oripään alueilla.

Suurleirin järjestävät yhdessä Loimaan Palloilijat Junioripesis, Pöytyän Urheilijat ja Varsinais-Suomen Pesis.

Pelit alkavat tyttöjen kilpasarjan osalta tänään perjantaina klo 17.30 alkaen Pöytyän Kymppi-Katto Areenalla, Kyrön koulun, Riihikosken sekä Marttilan kentillä. Poikien ensimmäiset pelit alkavat klo 18.30 Loimaan harjoituskentällä, Jokioisten hiekkatekonurmella sekä Alastaron kentällä. Tämän jälkeen 20 kentällä pelataan lähes tauotta keskiviikkoiltapäivään 2.7. saakka.

Leirin peliohjelma löytyy osoitteesta www.pesistulospalvelu.fi ja leiritietoa enemmän osoitteesta www.suurleiri.fi.

Pelejä voi seurata vapaasti ja varsinkin tiistai-illan Itä-Lännet ovat seuraamisen arvoisia jättitapahtumia. Tervetuloa Suurleirin tunnelmaan!