Yhteiskuljetuksella Turusta Seinäjoelle Itä-Länsiin 18.-20.7.

25.6.2014


Pesäpallon Itä-Länsi, Suomen suosituin tähdistöottelutapahtuma, kutsuu Seinäjoelle 18.-20.7. Turku-Pesis on järjestämässä todella edullista bussikuljetusta tapahtumaan, johon kaikilla halukkailla on mahdollisuus osallistua.Paikkoja bussissa on rajoitetusti (50 kpl), joten varaa paikkasi heti!

"Linjuriauto on maantien ässä, sitä minä laulelen rallissa tässä. Siinä saa nähdä jos jonkinlaista, siinä on miestä ja naista. Siinä on lasta ja ukkoa, akkaa, siinä on reppua, nyyttiä, vakkaa. Kaikkea löytää voi vehkeitä siitä, eikö se vielä riitä? Linja-autossa on myös tunnelmaa. Linja-autossa matka katkeaa."

Turku-Pesis järjestää riemukkaan yhteiskuljetuksen Seinäjoen Itä-Länsi-tapahtumaan. Olethan sinäkin mukana, sillä tämän edullisemmaksi ei matka muutu!

Kuljetus (meno-paluu) maksaa 20 € / hlö. Tämä on paikkamaksu ja hinta on sama niin aikuisille kuin lapsille. Hinta on myös kiinteä, vaikka olisit kyydissä vain mennessä tai tullessa. Hinta sisältää ainoastaan kuljetuksen, ei ottelulippuja tai majoituksia. Kuljetuksesta vastaa luotettava, täyden palvelun matkatoimisto Matka-Niinimäki.

Lähtö pe 18.7.
klo 12:00 Kupittaan pesiskenttä, Lemminkäisenkatu 9.11, Turku
klo 12:45 Mynämäen S-Market, Valtakatu 1, Mynämäki
+ tarvittavia välipysähdyksiä/kyytiinottoja matkan varrelta
n. klo 17:00 Seinäjoella

Paluu su 20.7.
miesten Itä-Länsi-ottelun jälkeen n klo 18:30 Seinäjoen Ilkka-areenalla, Urheilupuisto.

ILMOITTAUDU MUKAAN TURKU-PESIKSEN KOTISIVUILLA (www.turku-pesis.fi) OLEVALLA ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA!

 

Lisätiedot ja kysymykset: Anne Aatola, puh. 040-7194734, anne(ät)turku-pesis.fi