Jokioisten Kontiot kovaan sarjaan

26.6.2014

Koskenkorvan Urheilijoiden isännöimään pesäpallon yli 35-vuotiaiden ikämiesten SM-turnaukseen ilmoittautui tänä vuonna peräti 11 joukkuetta. Ottelut pelataan Seinäjoen Itä-Länsi -tapahtuman yhteydessä perjantaina ja lauantaina 18-19.7. Ilmajoella, Kauhajoella ja Koskenkorvalla.

Viime vuoden mestari Sotkamo saapuu Etelä-Pohjanmaalle tasokkaalla joukkueella. Joukkue lieneekin turnauksen ennakkosuosikki. Samassa Kauhajoen A-lohkossa Sotkamon kanssa ottelevat viime vuosien ykkösvihollinen Vimpeli sekä haastajat Kauhajoki ja Jokioinen.

Koskenkorvan B-lohkossa Nerkoo ja Siilinjärvi saavat vastaansa pohjalaiskaksikon Menneisyyden Tähdet ja Team Atrian.

Ilmajoen C-lohkossa Nurmon Jymy on saamassa kasaan kovan joukkueen. Vaasa ja Kempele pyrkivät kuitenkin laittamaan kampoihin lohkon ennakkosuosikille.

Alkusarjan ottelut pelataan perjantaina ja sijoitusottelut lauantaina. Otteluohjelma on suunniteltu niin, että maakuntaan saapuva yleisö ehtii halutessaan nähdä Koskenkorvalla mitaliottelut Seinäjoen Itä-Länsi otteluiden välissä.  Välierät pelataan Ilmajoella ja Koskenkorvalla lauantaina klo 9.30, pronssiottelu klo 11.30 ja loppuottelu klo 13.30. Mitalipelit ovat ohi klo 15.00 mennessä ja pesiskansa ehtii sankoin joukoin Seinäjoen naisten Itä-Länteen.