C-junioreille pesisleiri jo maaliskuussa

9.2.2013

C-ikäisille on tarjolla monipuolista koulutusta maaliskuussa Varalassa.
C-ikäisille on tarjolla monipuolista koulutusta maaliskuussa Varalassa.

Varalan Urheiluopisto Tampereella järjestää C-junioreille pesäpallon viikonloppuleirin maaliskuussa. Tiivis viikonloppu 23.-24.3. alkaa lauantaina klo 10 ja päättyy sunnuntaina klo 13 aikoihin. Koulutusviikonloppu sisältää mm. neljä rastiharjoittelupistettä, joissa pesistreenien lisäksi ohjelmassa on myös kehonhallintaa, taktiikkaa ja kuntosaliharjoittelua. Viikonlopun aikana osallistuja saa lisäksi aimo annoksen tietoa toiminnallisesta alkulämmittelystä, mentaalivalmennuksesta sekä terveellisestä ruokavaliosta.

Kouluttajina toimivat mm.

Mika Kulmala: Kankaanpään Mailassa Superpesisuransa pelannut Kulmala on toiminut pelaajauran jälkeen pelinjohdossa miesten Superpesiksessä Ulvilan Pesä-Veikoissa sekä naisten puolella Rauman Lukossa. Pesäpallon lajivalmentajatutkinnon suorittanut Kulmala on tunnettu vaativasta valmennustyylistä, joka haastaa pelaajat ajattelemaan peliä. Mika toimii leirin päävetäjänä ja vastaa taktiikkaopetuksesta.

Pekka Saukko: Superpesistä mm. Vimpelissä ja Juvalla pelannut Saukko on kehittänyt lukkarivalmennusta mm. toimiessaan naisten Superpesiksen valmennuksessa Turku-Pesiksessä ja nyt Mansen Räpsässä. Pelikentiltä tuttu voitonhalu ja halu kehittyä, ovat siirtyneet valmennukseen ja pelaajat saavatkin erittäin tarkkaa ohjausta ja monipuolista palautetta. Pekka vastaa leirin lajiosuuksien valmennuksesta.

Petra Stenman: Petra on voittanut yhteensä kymmenen Suomen Mestaruutta 400 metrin sileältä ja aitajuoksusta. Petran ennätys 400 aj 55,01 on Suomen kaikkien aikojen toiseksi kovin noteeraus. Aktiiviuran jälkeen Stenman on perustanut aita-akatemian yhdessä Antti Haapakosken kanssa. Tampereella Petra toimii mm. Mansen Räpsän Superpesisjoukkueen fysiikkavalmentajana ja Lotta Haralan henkilökohtaisena valmentajana.

Joonas Eirola: Vuonna 2012 Lännen miesten joukkueessa siepparina häärinyt ja kauden lopuksi pronssimitalin kaulaansa saanut Eirola on kehittynyt tasaisesti yhdeksi valtakunnan parhaimmista etumiehistä. Hän on onnistunut yhdistämään huippu-urheilun ja opiskelun yliopistossa sekä on luonut työuraa, johon on tulevaisuudessa mukava siirtyä pelaamisen loputtua. Leirillä Joonas kertoo omaa tarinaansa polulla huippupesäpalloilijaksi ja vinkkejä siitä miten urheilun ja opiskelun voi yhdistää.

Katja Laaksonen: Liikuntatieteiden maisteri ja Suomen Voimisteluliiton kouluttajana toimiva Katja vastaa leirin kehonhallinta ja liikkuvuusosuudesta. Katja on kehittänyt menestyksekkään kilpauransa jälkeen suomalaista ryhmäliikunta- ja voimistelukulttuuria sekä kouluttanut yli kymmenen vuoden ajan liikunta-alan ammattilaisia Varalan Urheiluopistossa ja SVOLin koulutuksissa. Suomalaista yhteiskuntaa hän liikuttaa viikoittain TV2:n jumppaohjelmassa.

Lisäksi koulutusta leirillä antavat Varalan Urheiluopiston huippuasiantuntijat ravinnosta ja henkisestä valmennuksesta.

Viikonloppuun otetaan 60 ensimmäiseksi ilmoittautunutta pelaajaa. Tällä hetkellä tuosta määrästä paikkoja on vapaana noin puolet. Ilmoittaudu tästä.

Viikonloppupaketti kustantaa osallistujalle 128 euroa sisältäen täysihoidon eli majoituksen, ruokailut, harjoittelun, koulutuksen, tilat ym. Jokaisen osallistujan tulee itse vastata kuljetuksesta paikan päälle.

HUOM! Valmentajat, pelinjohtajat ja ohjaajat: Tervetuloa mukaan! Tämä on koulutustilaisuus myös teille, joten lähtekää (sama hinta) rohkeasti mukaan.

Lisätietoa: Mika Mikola p. 050 5578522 mika.mikola@nettikirje.fi