Vauhdikas pesispäivä Hitterin merkeissä

8.2.2013

Vauhdikasta Hitteriä voi pelata maksutta torstaina 21.2. Impivaaran hallissa.
Vauhdikasta Hitteriä voi pelata maksutta torstaina 21.2. Impivaaran hallissa.

Hitteri-turnaus oli viime vuonna niin suosittu, että päätimme järjestää tällekin talvelle junnuille iloisen pelipäivän. Hiihtis-Hitteri pelataan nimensä mukaisesti hiihtoloman torstaina 21.2.2013 ja paikkana on Impivaaran talviharjoitteluhalli Turussa (Eskonkatu 2). Hitteriä pelataan päivällä klo 9-16 välillä. Pelit painottuvat aamupäivään, joten voit suunnitella joukkueellesi puuhapäivän Turkuun, esimerkiksi vierailun uudistuneeseen Impivaaran uimahalliin.

Ilmoittaudu mukaan nopeasti!

Seurajoukkueita voimme ottaa mukaan kuusi joukkuetta per sarja. Sarjat ovat F-tytöt, F-pojat, E-tytöt, E-pojat, D-tytöt, D-pojat. Jokaiseen sarjaan otetaan 6 joukkuetta (joukkue = 4-6 pelaajaa) ilmoittautumisjärjestyksessä Ilmoittautuneille joukkueille tehdään oma peliaikataulu, joka toimitetaan joukkueille ennen pelipäivää.

Yleistä

Pelien välissä pelaajilla on mahdollisuus lyödä tutkaan. Halliin ei ole järjestetty kioskitoimintaa, mutta luultavimmin viereisen jäähallin kahvio palvelee. Hallissa on normaalisti pukukopit ja suihkumahdollisuus.

Hiihtis-Hitteri-päivä on MAKSUTON! Tervetuloa!

Ilmoittautumiset maanantaihin 18.2.2013 mennessä.

 

Lisätiedot: Mika Mikola, p. 050-557 8522, mika.mikola@varsinais-suomenpesis.fi
Ilmoittautumiset: www.varsinais-suomenpesis/hitteri