3-vuotias www.varsinais-suomenpesis.fi juhlii kahdeksattasataa uutistaan!

7.2.2013


Varsinais-Suomen Pesis ry uudisti kotisivujaan tasan kolme vuotta sitten. Tämän jälkeen uutisia on sivuilla ilmestynyt kunnioitettavat 800 kappaletta. Tämä tarkoittaa keskiarvollisesti 266,6 uutista vuodessa. Enemmän kuin on arkipäiviä siis. Varsinais-Suomen Pesis pyrkii siihen, että sivuilta löytyisi niin alueellisia, valtakunnallisia kuin kansainvälisiä juttuja. Pääasiassa asiat keskittyvät kuitenkin alueemme seuroja ja pesisihmisiä koskeviin uutisiin.

Uutisten lisäksi sivuilta löytyy ajankohtaista ja pysyvää tietoa V-S Pesiksen perustoiminnoista, kuten kilpailu-, tuomari-, nuoriso- ja leiri-, harraste-, koulupesis- sekä hanketoiminnoista. Kolmen vuoden aikana latauksia sivustolle on kertynyt noin 200 000 tuhatta, keskiarvollisesti siis lähes 200 latausta päivässä. Toki enemmänkin olisi voinut olla, sillä asiaa ainakin on ollut. Huippupäivien sivulataukset ovat nousseet tuhansiin. Aktiivisinta oli vuoden 2010 alueleirin aikaan 5120 latausta yhden leiripäivän aikana.

Kerro siis kaverillesi ja seuralaisillesi Varsinais-Suomen Pesis ry:n kotisivuista, joilla kannattaa vierailla...päivittäin.