Titania tietokoneohjelma valmennuksen avuksi

18.1.2012

Pelinjohtajat ja valmentajat ovat saaneet oman työnsä tueksi tietokoneohjelman, joka on suunniteltu varta vasten pesäpallon videoanalysointiin. Titanian avulla pelitilanteiden analysointi on entistä helpompaa ja nopeampaa! Ohjelmalla voi luoda helposti vastustajista pelaajakohtaisen videokirjaston tai voi keskittyä vain oman joukkueen peliin. Kaikki tapahtuu ilman videoeditointia!

Turkulainen Timo Lamminen on ollut ohjelmaa kehittämässä. Titania on kehitetty löytämään yksittäisiä pelitilanteita hakuehtojen avulla. Peleistä voi hakea nopeasti yksittäisiä tilanteita mm. seuraavilla hakuehdoilla: sisäpelijoukkue, ulkopelijoukkue, lyöjän nimi, lyönti nro, kenttätilanne, lyöntivalinta (kova, pomppu, näppi, ohitus…), vapaa-/merkattu lyönti, eteneminen, etenemisen tulos, kotiutusyritykset, alla olevat palot, ulkopelivirheet… Samanaikaisesti voi käyttää yhtä tai vaikkapa kaikkia hakuehtoja! Haetuista videonäytteistä on helppo tallentaa soittolista esim. video- tai henkilökohtaista palaveria varten.
 
Analysointia varten pelitapahtumat syötetään ohjelmaan kerran reaaliaikaisesti tai pelin jälkeen videolta. Syöttämistä helpottaa ohjelman pelimoottori, joka päivittää ja ennakoi suurimman osan tulevista tapahtumista. Kerran syötetyt pelitapahtumat voi myös siirtää tietokoneesta toiseen.
 
Ohjelma on konekohtainen ja sen käyttämiseen voit hankkia vuosilisenssin. Mikäli haluat testata ohjelmaa ennen ostopäätöksen tekemistä, voit kokeilla sitä 30 päivää ilmaiseksi! Vuosilisenssin hinta on 369e(sis. alv 23%). Päävuosilisenssin rinnalle, saman joukkueen käyttöön on mahdollista hankkia maksimissaan 5 rinnakkaislisenssiä. Yhden rinnakkaisvuosilisenssin hinta on 61,50e(sis. alv 23%).
 
Tilaa kokeiluversio tai ohjeet vuosilisenssin hankintaan lähettämällä sähköpostia: titaniapesis@gmail.com.
 
Lisätietoja ohjelmasta, sen vaatimuksista ja tilaamisesta:
TJP Sports Consulting Oy,
titaniapesis@gmail.com
Timo Lamminen, puh. 050-348 6013