Loimaalla otettiin Väärät Pois

17.1.2012

Unelma 2014 rakentuu loimaalaisten toimesta.
Unelma 2014 rakentuu loimaalaisten toimesta.
Jokioisten Koetus ahertaa kehittämiskohteiden parissa.
Jokioisten Koetus ahertaa kehittämiskohteiden parissa.
PöU:n porukka purkaa ennakkotehtäväänsä.
PöU:n porukka purkaa ennakkotehtäväänsä.

Uusi kolmen seuran Väärät Pois –koulutussarja starttasi Loimaalla. Jokioisten Koetus, Loimaan Palloilijat Junioripesis ja Pöytyän Urheilijat kokoontuivat samaan tilaan pohdiskelemaan tulevaisuuttaan.

Ennakkotehtävät oli tehty ja niinpä ilta käynnistyi mahdollisen tulevaisuuden unelman ja kehityskohteiden esittelyllä. Mielenkiintoista oli se, että kaikilla seuroilla löytyi unelmista ja kehittämiskohteista viisi yhtäläisyyttä.
Jokainen seura haluaa ja on valmis yhteistyöhön sidosryhmien eli etenkin seurojen, kuntien ja koulujen kanssa. Jokainen seura tarvitsee lisää tekijöitä ja toimijoita ja on valmis ihmismetsästykseen. Samalla jokainen seura haluaa panostaa valmentajien ja ohjaajien koulutukseen. Jokainen seura aikoo perustaa uusia joukkueita varsinkin nuorimpiin ikäluokkiin. Kaikkien toiveena oli myös, että alueella pelataan sekä miesten että naisten ykköspesistä parin vuoden sisällä.
Seurat pohdiskelivat illan aikana toiminnan tarkoitustaan ja tarkensivat unelmaansa 2014. Toki näiden miettiminen samoin kuin unelmaportaiden rakentaminen jäivät kullekin seuralle kotitehtäväksi ennen kakkospesän tapaamista 13.2. Jokioisilla. Kakkospesän aiheeksi sovittiin kaikille tärkeä ihmismetsästys.