Kesän 2013 alueleiri hakuun

10.12.2011

Varsinais-Suomessa järjestetään vuonna 2013 valtakunnallinen Nuorisoleiri Turussa. Samana vuonna on vuorossa myös kolmen alueen (Varsinais-Suomi, Häme ja Satakunta) yhteinen alueleiri. Nyt haemme aktiivista järjestelijää alueleirille.

Osallistujamäärä leirillä on n. 50-60 joukkuetta + tuomarit ja talkooväki eli n. 700-900 osallistujaa. Kenttätarve on noin 8-10 kenttää (naisten, juniori- ja tenavakenttää). Leiri järjestetään perjantaista sunnuntaihin kesäkuun alkupuolella esim. 7.-9.6.2013. Leiri on suunnattu G-, F-, E- ja D-junioreille eli 8-14 -vuotiaille (-99 ja myöhemmin syntyneet tytöt ja pojat). Leirin voi myös jakaa kahdelle eri paikkakunnalle.

Alueleiri järjestetään yhdessä seuran / seurojen ja V-S Pesiksen kanssa. Leiriin liittyvät vastuualueet ja muut yksityiskohdat sovitaan erikseen seuran kanssa tehtävässä yhteistyösopimuksessa. Kaikki hyvässä yhteistyössä toteutetut leirit ovat olleet onnistuneita ja taloudellisesti toimivia kaikille osapuolille.

Seuran tehtävänä on nyt osoittaa kiinnostusta lapsien näkökulmasta järjestettävään leiriin ja jättää hakemus, josta selviää valmius leirin järjestämiseen. Ennen hakua tulee käydä kunnan / kaupungin kanssa keskustelut yhteistyöstä sekä olosuhteista eli majoitustiloista ja kentistä ja näistä tulee kertoa hakemuksessa. Viisasta olisi jo nyt löytää jo 3-5 vastuuhenkilöä, jotka sitoutuvat leirijärjestelyihin. Hakemus on vapaamuotoinen ja tulee tehdä 12.1.2012 mennessä.

Ensi kesän alueleiri on 8.-10.6.2012 Ulvilassa.