Tolppa, pidätetty vai taktinen väärä?

8.12.2011

Pekka Hietakangas opastaa 18.1. tulevaisuuden nimiä lukkaroinnin saloihin.
Pekka Hietakangas opastaa 18.1. tulevaisuuden nimiä lukkaroinnin saloihin.

Varsinaissuomalaiset juniorilukkarit saivat jo tänä keväänä tutustua yhteen maamme huippulukkariin Raisiossa järjestetyssä lukkarikoulutuksessa. Vimpelin Vedossa viime vuonna SM-kultaa voittanut ja peliuransa päättänyt Pekka Hietakangas saapuu nyt tammikuussa Pöytyälle Elisenvaaran koululle ohjaamaan tulevaisuuden lukkarinimiä. Rauhallinen ja selkeä Pekan opetustapa saa varmasti jokaisen lukkarin alun mielenkiinnon huomion.

Tuleville huippulukkareille on tarjolla laadukasta lukkarikoulutusta keskiviikkona 18.1.2012 Pöytyällä. Ensin klo 17.30-19.00 vuoro on tarjolla G-, F- ja E-ikäisille sekä perään klo 19.00-20.30 D-, C- ja B-ikäisille.
Koulutustilaisuuden hinta on 25 euroa lukkarilta sisältäen koulutuksen ja materiaalin. Valmentajat voivat osallistua koulutukseen maksutta. Ilmoittautuminen tapahtuu 8.1.2012 mennessä osoitteessa www.varsinais-suomenpesis.fi/koulutukset
HUOM! Ilmoittautuminen koulutukseen tapahtuu 10 päivää ennen koulutusta, mutta nopeat syövät hitaat, sillä molempiin ryhmiin otetaan 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.